Τρείς ακόμα υποψηφιότητες με το Γιάννη Μαχαιρίδη

02 Μαϊος 2014 16:54

Δήλωση της δικηγόρου, κας Κανδιούς Μαραγκού για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Οι λόγοι που με έκαναν να συμμετέχω στο συνδυασμό «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» είναι, μεταξύ άλλων, η κομματικά ανεξάρτητη φύση του συνδυασμού, η χαρισματική και ηγετική φυσιογνωμία του Γιάννη Μαχαιρίδη, η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη, ο οποίος μου έκανε την σχετική πρόταση, καθώς και η εμπιστοσύνη μου στις προθέσεις και την εμπειρία του Γιάννη Μαχαιρίδη, ώστε να επικρατήσουν οι αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της λογοδοσίας στη δημόσια ζωή.

Πιστεύω ότι με τον Γιάννη Μαχαιρίδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, καινοτόμου επιχειρηματικότητας και προσέλκυσης νέων επενδύσεων. Γνωρίζει τα προβλήματα της Περιφέρειας (ανεργία, περιβάλλον, εκπαίδευση, υγεία, ακτοπλοϊκό κ.α.) και θέλει και μπορεί, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο Περιφερειάρχη, να τα αντιμετωπίσει. Ξέρει και μπορεί να διοικήσει με σοβαρότητα και με προτάσεις».

Με τιμή

Κανδιώ Μαραγκού

Υποψήφιο Περιφερειακή Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»


Δήλωση του Πολιτικού Μηχανικού-Συγκοινωνιολόγου, κ. Πέτρου Ηλιάκη, για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί καθήκον όλων των πολιτών, ιδιαίτερα με τα τοπικά μας προβλήματα που επιζητούν άμεση αντιμετώπιση. Όσοι λοιπόν μπορούμε, οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της κοινωνίας.

«Η παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Μαχαιρίδη, που διαθέτει μεταξύ πολλών άλλων κύρος και ηγετικά προσόντα, στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω, αποτελεί παράγοντα με αποδεδειγμένη επιτυχία, που διέπεται από πνεύμα Δημοκρατίας, αλληλοσεβασμού, σταθερότητας, αγάπης για τα νησιά, ρεαλισμού και δημιουργικότητας».

Με τιμή

Πέτρος Ηλιάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»


Δήλωση του Ευάγγελου (Άγγελου) Φραγκάκη για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ' ένα μικρό νησί της Δωδεκανήσου, την Χάλκη, βιώνοντας όλα τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι αφιερωμένο στην προσφορά και την δημιουργία. Η ενασχόληση μου με τα κοινά, με γεμίζει ευθύνη για να συνεχίσω να δείχνω τον ίδιο ζήλο για το καλό των νησιών μας. Θέτω ως προτεραιότητα τα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία έχει τόσο πολύ ανάγκη η Δωδεκάνησος.

Για αυτό το λόγο αποφάσισα να συστρατευθώ με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με επικεφαλή τον Γιάννη Μαχαιρίδη, η οποία έχει έμπρακτα αποδείξει το ενδιαφέρον της για τα μικρά νησιά».

Με τιμή

Ευάγγελος (Άγγελος) Φραγκάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ο Άγγελος Φραγκάκης είναι Αστυνομικός και πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos