Δέσμευση Γιάννη Μαχαιρίδη στους πολίτες για την παράδοση του οδικού δικτύου στη γέφυρα Αρχαγγέλου

03 Μαϊος 2014 02:25

Στη σημασία στήριξης των απομακρυσμένων χωριών της Ρόδου και των κατοίκων τους, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής

 της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκεπτόμενος πέντε διαφορετικά διαμερίσματα του νησιού. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο 20 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, επισκέφθηκε τα Μάσσαρι, τη Μαλώνα, το Χαράκι, τον Αρχάγγελο και τα Στεγνά.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει μέσα σε άριστο κλίμα με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων ανά περιοχή, αποκομίζοντας θετικά σχόλια για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα. Ευχαριστώντας τους, για την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του, τους ενημέρωσε για την πορεία των εκτελούμενων έργων στην περιοχή, ενώ τους παρείχε λεπτομερή αναφορά σχετικά με την πορεία εκτέλεσης των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου που αφορά στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ακούγοντας προσεκτικά τους προβληματισμούς των πολιτών, δείχνοντας τη δέουσα προσοχή για την άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που τους απασχολούν, τους εξήγησε ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα ξεκινήσουν οι εναπομείναντες εργασίες   στο οδικό δίκτυο, στη γέφυρα του Αρχαγγέλου, ώστε να δοθεί άμεσα προς χρήση. Προσωπικά δεσμεύτηκε ότι σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ώστε το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου να δοθεί στην κυκλοφορία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos