Σε Λέρο Και Κάλυμνο ο επικεφαλής της Παράταξης «Νοτιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας.»

06 Μαϊος 2014 16:57

Οι πολίτες αναγνωρίζουν τον διαχρονικό αγώνα του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη

Σε Λέρο και Κάλυμνο περιόδευσε ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, πραγματοποιώντας σωρεία συναντήσεων και επαφών. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες, εάν και του είναι ήδη γνωστά, όντας πλήρως ενήμερος γι' αυτά, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αναγνωρίζοντας τον διαχρονικό αγώνα που δίνει για την εξυπηρέτηση των νησιωτών και την ανάπτυξη των νησιών.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, βρέθηκε στις 5 Μαΐου 2014, στο νησί της Λέρου, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λέρου Δημήτρη Καρανικόλα και τα μέλη της διοίκησης, ενώ επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες στο Λακκί και τα εμπορικά καταστήματα. Στη συνέχεια περιόδευσε στα μαγαζιά που λειτουργούν στην Αγία Μαρίνα Λέρου και στην Καμάρα, ενώ επισκέφθηκε και τις ταβέρνες που λειτουργούν στο Παντέλι της Λέρου. Σε όλες τις περιοχές είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει, τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos