×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ο κ. Δημήτρης Κρητικός

07 Μαϊος 2014 13:44

Την πόρτα της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, στον υποψήφιο

 Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και πρώην Δήμαρχο Καμείρου Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη. Ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Παράταξής του, περιόδευσαν ακόμη σε διάφορες Υπηρεσίες της Ρόδου, όπου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με προϊσταμένους και υπαλλήλους.

Ο κ. Δημήτρης Κρητικός, μαζί με τους υποψηφίους της Παράταξης του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, αφού συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία, καθώς και για το μεγάλο και σημαντικό έργο που συντελεί για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, επισκέφθηκαν διάφορες Υπηρεσίες, με προϊσταμένους και υπαλλήλους να τους υποδέχονται με ευγένεια και θέρμη. Ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, επισκέφθηκε συγκεκριμένα, όλες τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο του Ζέφυρος, όπως είναι η Εφορία της Ρόδου, Υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου, η Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου και άλλες.

Τον κ. Δημήτρη Κρητικό, συνόδευσαν κατά την πραγματοποίηση της ιδιαίτερα εποικοδομητικής περιοδείας οι υποψήφιοι Περιφερειακού Σύμβουλοι της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Αντώνης Χατζηϊωάννου, Παναγιώτης Βενέρης, Ευαγγελία Παπατσή, Ειρήνη Τόλιου, Νικολέτα Χατζηγεωργίου, Μιράντα Χατζηκωνσταντίνου – Παπαμανώλη, Χρήστος Γαβρουδής και Μιχάλης Σαββίγκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos