Θετικό κλίμα στις περιοδείες του Δημήτρη Κρητικού

09 Μαϊος 2014 16:41

Κοινωνούς στο έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, κάνουν τους πολίτες, ο υποψήφιος χωρικός

 Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρητικός και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», στο πλαίσιο των καθημερινών περιοδειών που πραγματοποιούν στο νησί της Ρόδου. Το νέο κύμα πολιτών του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, συνέχισε τις περιοδείες του, επισκεπτόμενο τη Ψίνθο, τις Καλυθιές και τα Κοσκινού.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρητικός, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαΐου, τη Ψίνθο, τις Καλυθιές και τα Κοσκινού, συνομιλώντας με δεκάδες πολίτες και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές περιοχές.

Η υποδοχή ήταν θετική για τα στελέχη της Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», αφού οι πολίτες τους καλωσόριζαν και τους εύχονταν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου. Εκείνοι, με τη σειρά τους, τους παρέδιδαν το σχετικό έντυπο υλικό, στο οποίο αποτυπώνεται το έμπρακτο έργο που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, στο Νότιο Αιγαίο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos