Απάντηση του Δημήτρη Κρητικού στον Μπάμπη Κόκκινο

13 Μαϊος 2014 15:50

την πιο βρώμικη προπαγάνδα που δηλητηριάζει  με τον χειρότερο τρόπο το πολιτικό κλίμα, επέλεξε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ο αρχηγός της μαύρης παραπληροφόρησης,  ο οποίος

 ενώ καταδικάστηκε τελεσίδικα, φρόντισε να λάβει χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε αντίθεση με τους υπαλλήλους τους οποίους φόρτωσε τα πάντα και παραμένουν μέχρι σήμερα χωρίς δουλειά.

Το ερώτημα αυτό που του έκανα σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή, σε αντίθεση με άλλους που δεν το τόλμησαν, φαίνεται ότι ήταν αυτό που τον εξόργισε, οδηγώντας τον σε πρωτοφανές παραλήρημα.

Έφθασε στο σημείο να κάνει αναφορά στον πατέρα μου, προσβάλλοντας τη μνήμη του, για το γεγονός ότι διετέλεσε για κάποιο  διάστημα κοινοτάρχης στην περίοδο της  Χούντας.  Έναν άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια δεν ζει πια και εργάστηκε με τιμιότητα, προσφέροντας ότι μπορούσε για το χωριό του, ο οποίος υποχρεώθηκε να αναλάβει αυτή τη θέση, όπως και πολλοί άλλοι εκείνες τις εποχές, με την προϋπόθεση να μην βλαφθεί ούτε ένας συγχωριανός μας, όπως κι έγινε.

Σε μένα δεν μπόρεσε, βλέπετε, να καταλογίσει το παραμικρό.

Τις ίδιες αθλιότητες, εμπλέκοντας στο πιο βρώμικο πολιτικό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει,  ανθρώπους που έχουν αποβιώσει κι οι οποίοι κρίθηκαν και από την ιστορία και από την κοινωνία, είχαν χρησιμοποιήσει και άλλοι εξίσου ελάχιστοι και  όμοιοι του σημερινού αρχηγού της παραπληροφόρησης και στην διάρκεια που έδινα μάχη, για να εκλεγώ στον Δήμο Καμείρου.

Η απάντηση ήρθε λίγες εβδομάδες αργότερα, από τον ίδιο τον λαό της Καμείρου, ο οποίος με ανέδειξε Δήμαρχο με ποσοστό της τάξης του 64%, δίνοντας έτσι ηχηρή απάντηση στην εκστρατεία λάσπης που επιχείρησαν κι έκαναν σημαία τους  κάποιοι μεμονωμένοι.

Όλοι κρινόμαστε σε αυτό τον τόπο, με αυτά που κάνουμε, με εκείνα που λέμε, με τις πράξεις και τις ενέργειές μας Πάρα πολύ σύντομα μάλιστα. Κι ας μην έχουμε μπάρμπα στo Υπουργείο Δικαιοσύνης ή την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos