Την Κυριακή 25 Μαΐου, με διευρυμένες συμμαχίες το Νότιο Αιγαίο γυρίζει οριστικά σελίδα

21 Μαϊος 2014 15:51

Στις 18 Μαΐου ολοκληρώθηκε η πρώτη εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα.

 Στήριξαν τον περιφερειακό συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο και καταψήφισαν τους εκφραστές του χθες.

Την προηγούμενη Κυριακή διαψεύστηκαν οι «δημοσκόποι» που έφερναν στην τρίτη θέση ή τέταρτη θέση τον συνδυασμό μας.  Η παράταξη Μαχαιρίδη για πρώτη φορά υπέστη τεράστια ήττα χάνοντας ένα μεγάλο ποσοστό της εκλογικής δύναμης που είχε το 2010. Τα δύο νησιά όπου βρίσκονται οι πρωτεύουσες του Νοτίου Αιγαίου, Ρόδος & Σύρος, έδωσαν καθαρή και μεγάλη νίκη στον Γιώργο Χατζημάρκο και το μήνυμα εξαπλώθηκε και στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες και ζητάμε να πράξουν το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή.

Στις 25 Μαΐου το Νότιο Αιγαίο γυρίζει σελίδα. Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, να συμπορευτούμε στον αγώνα για την αλλαγή, την ανανέωση και την αναπτυξιακή ανάταση των νησιών μας. Άλλωστε το χθες δεν σταματά το αύριο . Το παλιό δεν μπορεί να εμποδίσει το καινούριο.

Δελτίο Τύπου
Χ. Κόκκινου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos