Σε «Omega» και «Αιγαίο TV» ο Γιάννης Μαχαιρίδης

23 Μαϊος 2014 17:37

Με μοναδικό και απώτερο σκοπό την Κυριακή 25η Μαΐου, οι Νοτιοπελαγίτες να βγουν νικητές της κάλπης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, δίνει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει για την επόμενη πενταετία. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μιλά σήμερα στην τηλεόραση "Omega" και στο «Αιγαίο Tv».

Μερικές ώρες πριν την κρίσιμη στιγμή που οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους, ο Γιάννης Μαχαιρίδης, αναφέρεται στο έργο που έχουν επιτελέσει μέχρι σήμερα η παράταξή του και στα σχέδια που έχουν για την επόμενη πενταετία, εάν ο λαός του Νοτίου Αιγαίου αποφασίσει να τους τιμήσει, κάνοντας την ορθότερη επιλογή. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μιλά σήμερα στις 21.00 στην τηλεόραση "Omega" και στις 23.00 στο «Αιγαίο TV».

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιος, απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των πολιτών, αποτιμά το μήνυμα των Νοτιοπελαγιτών, δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας και ξεκαθαρίζει ότι, την Κυριακή νικητές των εκλογών θα είναι οι πολίτες, διότι θα «Συνεχίσουν Μαζί».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos