×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συναντήσεις εργασίας του νέου Περιφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Χατζημάρκου

04 Ιουνίου 2014 17:39

Στη Κω βρίσκεται από εχθές ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς του νησιού.

Ο κ. Χατζημάρκος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κω, κ. Γιώργο Κυρίτση ο οποίος συνοδευόταν από τον συνεργάτη του, επίσης νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο, κ. Ηλιά Σηφάκη.

Η ατζέντα της πρώτης αυτής συνάντησης αφορούσε την επόμενη προγραμματική περίοδο (2014-2020) για την οποία αντηλλάγησαν απόψεις και πρώτες σκέψεις. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως με την απαραίτητη συνεννόηση, η οποία θεωρείται δεδομένη, θα εγκαινιάσουν μια μακρά περίοδο δημιουργικής συνεργασίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την από κοινού εξέταση συγκεκριμένων πια προτάσεων και στόχων.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του ο κ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον δημαρχεύοντα κ. Θεοδόση Νικηταρά , οι οποίοι συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα του Δήμου. Οι επαφές του κ. Χατζημάρκου ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη στο επαρχείο Κω, όπου τον υποδέχθηκε η Έπαρχος Κω κα Μαρία Κυπραίου με την παρουσία του νεοεκλεγέντος Έπαρχου Κω, κου Γιώργου Χαλκιδιού. Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη για τα θέματα στελέχωσης του Επαρχείου και τα υπό εξέλιξη Τεχνικά Έργα της περιοχής ευθύνης του Επαρχείου.

«Δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Ήδη οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε ζητήσει ενημέρωση από όλους τους φορείς του νησιού για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε στην 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε τη θητεία μας, μπαίνοντας απευθείας στην παραγωγή έργου», δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos