×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύσσωμη η επόμενη Περιφερειακή Αρχή σε ειδική παρουσίαση και παράδοση της μελέτης των αντιπλημμυρικών έργων στα γραφεία του ΤΕΕ

18 Ιουνίου 2014 22:10

Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου επισκέφθηκε χθές το απόγευμα ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από το σύνολο των νεοεκλεγέντων περιφερειακών

συμβούλων της παράταξής του, όπου ο Πρόεδρος κ. Ιάκωβος Γρύλλης και η ερευνητική ομάδα του ΤΕΕ, του παρουσίασαν τη Μελέτη Καταγραφής Στοιχείων Αντιπλημμυρικής Προστασίας που εκπόνησαν για τη Ρόδο. Οι κ.κ. Ιάκωβος Γρύλλης, Αριστοτέλης Ηρακλείδης, Γιώργος Διακογεωργίου, Κλεόβουλος Παπακωνσταντίνου, Άγγελος Ηρακλείδης, Σταμάτης Μαρουλλάκης και Φαίδρα Ηρακλείδη παρουσίασαν την υπάρχουσα κατάσταση, τα υπό κατασκευή έργα και το σύνολο των επεμβάσεων που πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με τη μελέτη, ώστε να το νησί να μην βρεθεί ξανά ανοχύρωτο μπροστά σε φυσικές καταστροφές.

«Η μελέτη που μας παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης και η επιστημονική ομάδα του, είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας και τεκμηρίωσης πόνημα, το οποίο θα αποτελέσει για εμάς στην Περιφέρεια ανεκτίμητο εργαλείο όχι μόνο ενημέρωσης, αλλά και στοχευμένου σχεδιασμού των επόμενων κινήσεών μας. Για ακόμη μία φορά, ο επαγγελματισμός που υποδεικνύει το ΤΕΕ, και μάλιστα σε μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή των ειδικών, με κάνει να θεωρώ δεδομένο τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει αλλά και την άριστη συνεργασία που θα έχουμε την επόμενη 5ετία. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ρόδος ήταν και παραμένει ανοχύρωτη παρά το γεγονός ότι από το 1989 έως και σήμερα είχαμε πολύ σοβαρές πλημμύρες, θρηνήσαμε θύματα και είχαμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να κτίσουμε μελέτες και έργα. Τίποτα από όλα αυτά που έπρεπε να έχει γίνει δεν έγινε και σήμερα εμείς καλούμαστε να καλύψουμε το κενό, την αδράνεια, την απραξία, την ανικανότητα και την αδιαφορία δεκαετιών» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos