×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

"Δεν θα γίνουν ψεκασμοί καταπολέμησης κουνουπιών στις Κυκλάδες"

08 Ιουλίου 2014 21:22

Δε θα γίνουν ψεκασμοί καταπολέμησης κουνουπιών στις Κυκλάδες λόγω της αδράνειας της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής

- Εγκρίθηκαν παρατάσεις έργων τον Ιούλιο (!!!) όταν αίτημα ζητούσε να δοθεί παράταση και να ολοκληρωθεί το Μάιο και τον Ιούνιο!!!

- Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Π.Ν.Α.

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Α. στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη στις 3/7/2014. Οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Γιώργος Παπαμανώλης άσκησαν κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή και ανέδειξαν τα προβλήματα δυσλειτουργίας της Π.Ν.Α. καταψηφίζοντας τα παρακάτω θέματα:

• Για δεύτερη συνεχή χρονιά φτάνουμε στο μήνα Ιούλιο για να διαπιστώσουμε ότι δεν έχουν γίνει και ούτε πρόκειται να γίνουν ψεκασμοί καταπολέμησης κουνουπιών στα νησιά των Κυκλάδων. Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για το χρόνο έναρξης της διαδικασίας, ο οποίος για δεύτερη (2η) συνεχή χρονιά αποδείχθηκε καθυστερημένος.

• Είναι αδύνατο να συμφωνήσουμε στην αναδρομική χορήγηση παράτασης σε έργα που ήδη έληξε ο χρόνος της παράτασης που αιτήθηκαν οι εργολάβοι. Η προχειρότητα που χειρίζεται τα θέματα η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή στα έργα «Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου Δήμου Κω» και στο «4ο Γενικό Λύκειο Πόλεως Ρόδου» τους εκθέτει.

Οι αιτήσεις των παραιτήσεων υποβλήθηκαν το Μάρτιο και ζητούσαν αντίστοιχα να λήξουν το Μάιο και τον Ιούνιο. Φτάσαμε στον Ιούλιο του 2014 και τώρα θυμήθηκαν να μπει το θέμα προς έγκριση...

Δελτίο τύπου Χαράλαμπου Κόκκινου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos