Παραίτηση του νεοκλεγέντος περιφερειακού συμβούλου Δ.Κρητικού

22 Αυγούστου 2014 14:17

Κύριε Περιφερειάρχη, φίλε Γιάννη,

Θέλω να σε ενημερώσω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του νεοεκλεγέντος Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος δημιουργίας».

Οι λόγοι που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση είναι οι εξής:

Παρά το νομότυπο της εκλογής μου, με την παραμονή μου στην θέση του Περιφερειακού Συμβούλου φρονώ ότι παραβιάζω την πραγματική βούληση των ψηφοφόρων της εκλογικής Περιφέρειας Ρόδου, Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου που με την ψήφο τους αφενός μεν εκτίμησαν το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής και αφετέρου την προσφορά και το έργο των συνυποψήφιων μου που κατήλθαν στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των συμπατριωτών μας.

Είχα δηλώσει εξ αρχής με την τιμητική σου πρόσκληση για την υποψηφιότητα μου σαν Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου πως κατέρχομαι σαν απλός στρατιώτης στην μάχη επίλυσης των προβλημάτων του Δωδεκανησιακού λαού για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών, μαζί με καταξιωμένους συναδέλφους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους και γνώστες των προβλημάτων του συνόλου των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και όχι για την κατάληψη αξιωμάτων.

Με το σκεπτικό πως η έδρα που καταλαμβάνει δια του προσώπου μου η παράταξη μας, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανήκει δικαιωματικά σύμφωνα με τους δημοκρατικούς κανόνες μιας ευνοούμενης Πολιτείας σε αυτούς που διεκδίκησαν την ψήφο του Δωδεκανησιακού λαού με σταυρό προτίμησης, αποποιούμαι της εκλογής μου ως Περιφερειακού Συμβούλου.

Αυτό άλλωστε συνάδει με το ήθος και την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η εν γένει Πολιτική μου φιλοσοφία.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά εποικοδομητικό έργο της αντιπολίτευσης.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γ Κρητικός

πνευμονολόγος

πρ Δήμαρχος Καμειρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos