Συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη

16 Σεπτεμβρίου 2014 14:15

Με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Υψηλάντη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής κ. Υψηλάντης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα φθάνουν στα έδρανα του Κοινοβουλίου άμεσα για να υπηρετούν τις ανάγκες των νησιωτών μας.

«Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι αναγκαία ώστε να δυναμώνει η φωνή των νησιωτών μας και να μεταφέρονται τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία, πέραν των επαφών που εμείς ως Περιφέρεια πραγματοποιούμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου πραγματοποιήθηκε Αγιασμός πρίν την έναρξη εργασιών του Β' Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos