Νάξος: Συναντήσεις Δημάρχου

17 Σεπτεμβρίου 2014 13:58

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο

Αργύρη Ανεβλαβή πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις στα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σχετικά με τη διευθέτηση του φερόμενου χρεωστικού ανοίγματος . Παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν στην επίλυση του ζητήματος προς όφελος του Δήμου, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις προσπάθειες και εντείνει τις πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Επίσης, ο Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα εκπόνησης μελέτης για τη συντήρηση του Φράγματος της Φανερωμένης και της Λιμνοδεξαμενής των Εγκαρών.

Ο κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του Μανόλη Μαργαρίτη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αναφορικά με το θέμα των νομιμοποιήσεων των λιμενικών εγκαταστάσεων.

«Θέσαμε για μια ακόμη φορά τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν, προκειμένου να εξευρεθούν και δοθούν οι βέλτιστες λύσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης μετά τις συναντήσεις και κατέληξε «αισιοδοξούμε ότι με τη μεθοδικότητα και την πίεση που ασκούμε θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τα σοβαρά αυτά ζητήματα του τόπου μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos