Ο Χ.Κόκκινος σε εκδήλωση της unicef στη Ρόδο

29 Σεπτεμβρίου 2014 17:09

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθη την Κυριακή 28/9/2014 το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Rhodes Resort μέλος της Starwood Hotels & Resorts , Inc. για την παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness .

Μέσα από το πρόγραμμα Road 2 Awareness , για το 2014 , η Starwood Hotels & Resorts υποστηρίζει τη Unicef στην προσπάθεια της να αποκτήσει ο πληθυσμός της Σομαλίας , μιας από τις δέκα (10) πιο φτωχές χώρες του πλανήτη , πρόσβαση σε πόσιμο νερό , αποχέτευση κα ι εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής .

Στο πλαίσιο του προγράμματος R2A διοργανώνεται στις 6/10/2014 φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και στον Ολυμπιακό Πειραιώς .

Ο κ. Χ.Κόκκινος συνεχάρη τον κύριο Τζαμαλή Μάρκο , διευθυντή του Sheraton Rhodes Resort και βασικό διοργανωτή της εκδήλωσης όσο και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές και επισήμανε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις φιλανθρωπικές δράσεις , και ιδιαιτέρως αυτές που αφορούν τη Unicef . Εκδηλώσεις σαν και την αποψινή προάγουν το ανθρώπινο ιδεώδες , και αποδεικνύουν την αλληλεγγύη των λαών και την ανάγκη για συνεργασία για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos