Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (Ε.Ν.Π.Ε.)

13 Οκτωβρίου 2014 16:10

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου της

Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (Ε.Ν.Π.Ε.) την Κυριακή 12/10/2014 στην Αθήνα με την εκλογή του νέου Δ.Σ. και του Εποπτικού Συμβουλίου .

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στου συνέδρους του β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης που με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχτηκα στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Π.Ε. και μάλιστα στη τιμητική πρώτη θέση . Αποτελεί για μένα μεγάλη ευθύνη και τιμή και ταυτόχρονα επιβράβευση των συνεπών και διαρκών μου προσπαθειών και της παρουσίας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τη νέα θέση ευθύνης με εντιμότητα , σκληρή δουλειά και σεβασμό στους πολίτες .

Τέλος καλώ το νέο Δ.Σ. της Ε.Ν.Π.Ε. να κινηθεί σε κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης και να « συγκρουστεί » με τα προβλήματα . Να «γυρίσει σελίδα »και να στηρίξει στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Ν.Π.Ε. έναν νέο και μαχητικό άνθρωπο , τον Κώστα Αγοραστό , Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ,επικεφαλή της παράταξης « Συμμαχία υπέρ των Περιφερειών » , της οποίας είμαι μέλος .

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos