Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη

23 Οκτωβρίου 2014 17:43

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή

που δείχνει στο πρόσωπο μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και γιατί αποτελεί ένα ασφαλή και υγιή χώρο προσανατολισμού της νέας γενιάς. Η ενασχόληση, λοιπόν, με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα έχει και για αυτό αναλαμβάνω αμέσως δράση, ξεκινώντας τις πρώτες επαφές σε Σύρο και Ρόδο, με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα δράσης και με έμφαση στην εξωστρέφεια, μια έννοια απαραίτητη για την επιτυχία μας, να θέσουμε στόχους που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται άμεσα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos