Ενημέρωση για την πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον

04 Νοεμβρίου 2014 15:18

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

και της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων διοργανώνει δράση στην Πάρο με θέμα: « η Πρόληψη ατυχημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον ».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και του νέου θεσμού του Κοινωνικού Σχολείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εκπαιδευτική Ημερίδα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου <<Αρχίλοχος>> από τις 16:45 μμ έως και τις 21:00μμ, ελεύθερη προς το κοινό και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έλεγχο σε Σχολικές μονάδες-παιδικές χαρές.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των ατυχημάτων στο Σχολικό περιβάλλον .

Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους:

-Κο Ιωάννη Στ. Παπαδόπουλο, τέως αναπληρωτή καθηγητή Ιατρικής, Υπεύθυνος του τομέα πρόληψης ατυχημάτων του ΕΚΑΒ (1986-2003), Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης .

-Κο Δημήτριο Κρεντήρη, Γενικός Ιατρός, Επιμελητής του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, Εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο Έπαρχος Πάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos