Στο δημαρχείο Μυκόνου συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μιλτιάδης Ατζαμόγλου με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

06 Νοεμβρίου 2014 19:55

Στο δημαρχείο Μυκόνου συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μιλτιάδης Ατζαμόγλου με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κο Θανάση Παναγόπουλο και τον πρώην Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κο Ευάγγελο Ευαγγελίου.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και πραγματοποιήθηκε μετά από μια περιήγηση στο νέο λιμάνι της Μυκόνου, όπου η κυρία Ελένη Καλπουρτζή, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου και ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμένος Μυκόνου κος Ιωάννης Κυρίτσης, παρουσίασαν τις εγκαταστάσεις και τα έργα που έχουν εκτελεσθεί, ώστε το λιμάνι να υποδέχεται αποτελεσματικά τον ιδιαίτερα αυξημένο τουρισμό του νησιού. Στόχος της περιήγησης και της συζήτησης που ακολούθησε ήταν η μετάδοση της τεχνογνωσίας για την προκείμενη λειτουργία του νέου λιμένος Αιγιαλείας.

Προσβλέποντας και δημιουργώντας συνθήκες για την αύξηση του τουρισμού στην περιοχή του, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας άκουσε με ενδιαφέρον τις πρακτικές που του παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, οι οποίες ακολουθούνται με επιτυχία στη Μύκονο και εντόπισε τα σημεία στα οποία διακρίνεται κάποια δυνατότητα εφαρμογής στο Αίγιο, με σκοπό την αύξηση του τουρισμού.

Ο κος Παναγόπουλος ενημέρωσε με τη σειρά του τον κο Ατζαμόγλου για τα έργα ενίσχυσης της διοικητικής ικανότητας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου Αιγιαλείας, καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές.

Ο κος Ατζαμόγλου μετέφερε στον κο Παναγόπουλο τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος βρισκόταν εκτός Μυκόνου, και του δώρισε το βιβλίο του Μανουήλ Τασούλα για την ζωή και τη δράση της ηρωίδας του νησιού Μαντούς Μαυρογένους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos