Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στη Greek Tourism Expo και στην International Luxury Travel Market

03 Δεκεμβρίου 2014 12:39

Το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στη Greek Tourism Expo στην Αθήνα (5-7 Δεκεμβρίου). Η έκθεση που εγκαινιάζεται φέτος για πρώτη φορά προσφέρει στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Ήδη η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου έχει κλείσει ραντεβού με εκπροσώπους του BBC και του Tripadvisor με τους οποίους θα διερευνηθεί η προοπτική συνεργασίας για την προβολή των νησιών μας. Επίσης η κ. Παπαβασιλείου θα έχει επαφές με εκπροσώπους νέων τουριστικών αγορών όπως είναι η Κορέα ή το Ντουμπάι κ.α.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προγραμματισθεί φόρουμ για το θαλάσσιο τουρισμό με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των πλοιοκτήτριων εταιρειών. Το φόρουμ θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για συναντήσεις με τα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και προώθησης αυτής της μορφής τουρισμού στα νησιά μας.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας θα παρουσιαστούν τα εξής νησιά:

Δωδεκάνησα: Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Σύμη, Αστυπάλαια, Λέρος, Λειψοί, Κάρπαθος, Κάσος, Κάλυμνος Πάτμος

Κυκλάδες: Σαντορίνη, Ανάφη, Φολέγανδρος, Ίος, Αντίπαρος, Πάρος, Μήλος, Κίμωλος, Σέριφος, Κέα, Κύθνος, Τήνος, Άνδρος

International Luxury Travel Market (ILTM) Cannes 1-4 Δεκεμβρίου

To Τμήμα Τοπυρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην International Luxury Travel Market (ILTM) στις Κάννες όπου παρουσιάζονται ξενοδοχεία πολυτελείας σε ένα ειδικό κοινό υψηλών απαιτήσεων. Είναι η πρώτη φορά που η ΠΝΑΙ παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη έκθεση σε μία προσπάθεια προσέγγισης αυτής της ειδικής κατηγορίας τουριστών και θέλοντας παράλληλα να αναδείξει το υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακό δυναμικό που υπάρχει στην περιοχή μας.

Υπό την αιγίδα του τμήματος τουρισμού της ΠΝΑΙ προβάλλονται στη συγκεκριμένη έκθεση ξενοδοχεία της Ρόδου, της Σαντορίνης, της Νάξου και της Πάρου.

Στόχος είναι την επόμενη φορά να προβληθούν πολλά περισσότερα ξενοδοχεία.

Η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού

Μαριέττα Παπαβασιλείου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos