Έγκριση ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

30 Δεκεμβρίου 2014 14:00

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Με την ευκαιρία της απόλυτα πετυχημένης ολοκλήρωσης μιας μακράς περιόδου σχεδιασμού και διαβούλευσης, ο Περιφερειάρχης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη και επίπονη αυτή προσπάθεια και ιδιαίτερα τη Διαχειριστική Αρχή που συντόνισε την κατάρτιση, υποβολή και διαβούλευση του νέου Προγράμματος, τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και τους κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους για την πολύτιμη συμβολή τους κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.

Παράλληλα ο κ. Χατζημάρκος τονίζει ότι στόχος της Περιφέρειας είναι η άμεση ενεργοποίηση του Προγράμματος με τη νέα χρονιά, προκειμένου να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι πόροι του που ανέρχονται σε 168,2 εκ. €, αλλά και οι πρόσθετοι σημαντικού ύψους πόροι που θα διατεθούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της χρηματοδότησης έργων και από τα Τομεακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos