×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Ταξίδι στο Νότιο Αιγαίο είναι ο τίτλος του νέο video clip της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου που μας ταξιδεύει σε 48 μικρούς παραδείσους όπως αναγράφεται στην έναρξη του βίντεο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 21:12

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε για την καθημερινή ενημέρωσή σας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί οι στίχοι μου ήρθαν αστραπιαία στο μυαλό ακούγοντας τον αγαπητό φίλο Γιάννη Λεβεντάκη – Δήμαρχο Αντιπάρου – στην μίνι φιέστα που στήθηκε προχθές στο σχολείο του νησιού κάτι που μύριζε σαν έναρξη της προεκλογικής περιόδου .

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου, σχετικά με το τρίτο θέμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης ανακοινώνει ότι στις 5 Δεκεμβρίου υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή οδικού δικτύου Αεροδρόμιο - Φηρά - Βουρβούλο - Οία Θήρας» ύψους 8,5 εκ. ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν.3852/20110 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει την 19η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκλήσεις σε συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθούν στην νήσο Σύρο στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ακολουθούν οι προσκλήσεις με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αντιπάρου, ο Ενοριακός Ναός Αγίου Νικολάου και η Κ.Ε.Δ.Α. ανταποκρινόμενοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, προκειμένου κάποιοι συνάνθρωποί μας  να έχουν τα απαραίτητα  αγαθά για τις άγιες αυτές μέρες, καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε?

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Πάρου στην Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΤΕxpo στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2013 στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πάρου για την προβολή του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.9913, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Πειραιά - Κύθνο - Σέριφο - Σίφνο - Μήλο - Κίμωλο,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos