×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - Psts.gr

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στην όμορφη Νάουσα και σας παρουσιάζει τη συνέντευξη  που μας παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δ.Κ Νάουσας κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το parianostypos.gr, βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην όμορφη Νάουσα και σας παρουσιάζει τη συνέντευξη που  μας παραχωρήσε ο κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 22:53

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για ΕΡΤ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου καταγγέλλει την κυβέρνηση που με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε, επιδιώκει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, το μεσημέρι διακομιδή 90χρονου ασθενή, από το λιμάνι της Αντιπάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ» Ν. Ελευσίνας 157.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:59

Ύστατο «αντίο» στο Δημήτρη μας…

«Έφυγε» από κοντά μας, τόσο πρόωρα, τόσο αναπάντεχα, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης Σπανός, ήταν για εμάς ο φίλος, ο συνεργάτης, ο ξάδελφος, ο «Τάκης» όπως τον φώναζαν οι δικοί του άνθρωποι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:23

Κ.Ο.Β Πάρου Κ.Κ.Ε για ΕΡΤ

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την προκλητική απόφαση της κυβέρνησης που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου, δημοσιοποίησε την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ από σήμερα το βράδυ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ας μιλήσουμε, απλά τα σωστά γράμματα και τις σκέψεις, Φίλες και Φίλοι. Τόχουμε, τόση μεγάλη ανάγκη τέτοιες ώρες για ανάπαψη, ψυχών. Μη με αποπαίρνετε λοιπόν μια και στην ανάγκη ακόμα «πείθεται» & ο Θεός. Να βάλουμε λοιπόν «ευλογητός» και ας αρχίσουμε . .

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Στην Περιφέρεια του Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας μετέβησαν μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Tour Operator της Ρωσίας (ATOR) ο Περιφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos