×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο που έφθασε στο psts.gr, μπορεί να διαλευκάνει ίσως το ζήτημα που ανέκυψε στη Νάουσα την Κυριακή του Πάσχα κατά τη 2η Ανάσταση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι 55 έως τώρα ανακοινωθέντες του συνδυασμού
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσοχή στις καταληκτικές ημερομηνίες για υποψηφιότητες και ψηφοδέλτια

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Κρεμαστής, κ. Νίκο Κεφαλάκη, και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Άγγελο Ανανία, υποδέχθηκε στο γραφείο της την Παρασκευή, 25 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε την έκδοση ανακοινώσεων από βουλευτές και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη σχετικά με την πορεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 και τις απεντάξεις προβληματικών έργων που εμποδίζουν και θέτουν σε κίνδυνο την αξιοποίηση των πολύτιμων διαθέσιμων πόρων.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δίπλα στο Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , Γιώργο Χατζημάρκο και ο Νίκος Σταυριανός

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 21:00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ακολουθεί η πρόσκληση για τη συνεδρίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελικλή φάση του πρωταθλήματος βόλεϊ Κορασίδων στις Κυκλάδες διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο ΠΑΣ Νάξου και ο Αίας Σύρου θα διεκδικήσουν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό Στάδιο Άνδρο (15:00) τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο στην κατηγορία των Νέων για την περίοδο 2013-14.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos