Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Η αποτύπωση ενός πανέμορφου αθλητικού απογεύματος, με δυο λέξεις. Ο ενθουσιασμός και η λάμψη στα μάτια των παιδιών και του κόσμου, ήταν η ικανοποίηση όλων όσων εργαστήκαν για την διοργάνωσή του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις 31-10-2015 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 31χρονος υπήκοος Αυστραλίας, γιατί μετέφερε στις αποσκευές του του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 70 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (4) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Κέα Στις 31-10-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας δύο ημεδαποί ηλικίας 70 και 43 ετών και δύο 40χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του 43χρονου ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη συνεδρίαση στις 26 Οκτωβρίου 2015 του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου, συζητήθηκε το 8ο θέμα: Συζήτηση για τις αιτήσεις των μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου για την προσφυγή όσων αφορά τη μείωση του συντελεστή του ΦΠΑ στα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το δελτίο αυτό επιθυμούμε να σας ενημερώσουμεσχετικά με την καθυστέρηση στην έναρξηυποβολής αιτήσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου 2015-2016 του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 7/11/2015 και ώρα 8 μμ σας προσκαλούμε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» Πάρου σε μια ξεχωριστή «Φθινοπωρινή βραδιά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:06

«Τhe Lagoon», ένα βιβλίο για τον Αριστοτέλη

Σε αυτήν την τόσο βρετανική ατμόσφαιρα του Athenaeum Club στο Λονδίνο, ένα αυστηρά κλασικό κτίριο του 1824 με την ολόχρυση Αθηνά στην πρόσοψη, μια συζήτηση για τη Λέσβο μοιάζει εκ πρώτης όψεως πρωτότυπη. Οχι, όμως, αν τη συνδέσει κανείς με τη σκέψη του Αριστοτέλη και την τόσο γοητευτική περιπλάνηση που σε οδηγεί ο Armand Marie Leroi.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Παράθυρο ελπίδας» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την αυτόνομη θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ-Προμηθέας για κρατούμενους χρήστες, που εγκαινίασε, σήμερα, στις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos