Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Στη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που διεξήχθη στις 20/2 και είχε ως θέμα τη Δημόσια Υγεία στο νησί, παραβρέθηκε και μίλησε ο ιατρός του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Τζανίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάμεσα από συμπληγάδες πορεύονται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση, που καλούνται να αποκρούσουν ταυτόχρονες πιέσεις από την πλευρά των εταίρων και δανειστών, που επιθυμούν να ενσωματώσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεσμεύσεις στην όποια συμφωνία και, ταυτόχρονα, να ικανοποιήσουν το επίμονο αίτημα κομματικών στελεχών «ούτε βήμα πίσω από τις προεκλογικές δεσμεύσεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συγγνώμη» από τον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι «συνήργησε» στην «ψευδαίσθηση» των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ζητά με άρθρο του ο Μανώλης Γλέζος, όπου υποστηρίζει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 13:19

Ο «Βαρουφάκης» στην Πάρο! (Φωτό + Βίντεο)

Στο αποκριάτικο πάρτι του Αρχιλόχου ο Βαρουφάκης είχε την τιμητική του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 12:44

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Μήλο.......

Τη Μήλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 20/2 ο Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όπως ήδη φαίνεται το τίμημα του αποτελέσματος των εκλογών θα το πληρώσουμε ακριβά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 12:39

Στους «16» των Νομικών Σχολών της Ευρώπης

Στους «16» του... «Τσάμπιονς Λιγκ» Νομικών Σχολών έφθασαν για πρώτη φορά φέτος και οι τρεις Νομικές της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα,εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι επιτυχία η επιστροφή στο Μνημόνιο, που υπεγράφη χθες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ένα «μικρό βήμα αλλά πολύ σημαντικό γιατί ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση από τα βήματα που κάναμε πριν» μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφερόμενος στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, προσθέτοντας πως «ο λαός έχει κουραστεί να του σερβίρουν θριάμβους και να βιώνει πανωλεθρίες».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις Ιταλοί σκιέρ έχασαν τη ζωή τους και ένας τέταρτος είναι σε σοβαρή κατάσταση, στις Ελβετικές Άλπεις δήλωσε η τοπική αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos