Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Τρεις γυναίκες που θα σας συνεπάρουν σε ένα ιστορικό μουσικό ταξίδι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με θερμοκρασία 8 βαθμούς αλλά με τη δέουσα κατάνυξη και ευλάβεια οι Λευκιανοί και οι επισκέπτες του χωριού ακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 22:19

Μ. Παρασκευή - Οι Επιτάφιοι της Πάρου

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες της κατανυκτικής ατμόσφαιρας της κορύφωσης του Θείου Δράματος παρουσιάζοντάς σας τους ανθοστόλιστους Επιταφίους από ολόκληρη την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές κατανυκτικής ευλάβειας και συγκίνησης το βράδυ της Μ. Πέμπτης στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα, όταν γυναίκες έψαλλαν το μοιρολόι της Παναγιάς. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια διαφορετική περιφορά Επιταφίου βίωσαν οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής Πολιχνίου Νάξου τη Μεγάλη Παρασκευή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για σήμερα Μ. Σάββατο σύμφωνα με την ΕΜΥ Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 5 – 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 08/04/2015, από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου 35χρονη, η οποία ομολόγησε, κατά τη διαδικασία της προανάκρισης, την κλοπή δύο Ι.Χ.Ε. οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα έχει λάβει και σήμερα το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή σε όλα τα λιμάνια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί αναχώρησαν για τα Ιεροσόλυμα προκειμένου να παραλάβουν το Άγιο Φως ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης, γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας της Βουλής, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτης Δαμιανός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανόνας στο λιανεμπόριο τείνει να γίνει το «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Η μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, η αύξηση των τιμών, αλλά και η αρνητική ψυχολογία που πυροδοτείται από την παρατεταμένη ανασφάλεια προκαλούν νέα καθίζηση στον τζίρο της πασχαλινής περιόδου, που φέτος θυμίζει έντονα την κατάσταση που επικρατούσε το 2012 λόγω της αβεβαιότητας για τις οικονομικές εξελίξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos