Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών/παραθεριστών του Βαθιού, το οποίο είχε τεθεί επίμονα στο Δήμο, μέσω των γενικών συνελεύσεων του Εξωραϊστικού συλλόγου του Βαθιού, ικανοποιήθηκε. Συγκεκριμένα από την τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ Σίφνου ολοκληρώθηκαν:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην εισήγηση του μουσικού Διονύση Μαλλούχου, με θέμα «Η επίδραση της μουσικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη του παιδιού» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην
Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Στυλιανού Πρόκου στην Απολλωνία, το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 6.00 μ.μ., στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Μουσική για όλους»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα παρέμεινε ακινητοποιημένο το πρωί της Τρίτης 16/02 το Blue Star Delos στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις αρχαιρεσίες της 13/2/2016 σας παραθέτουμε το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΚ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τις καταστροφές που υπέστη ο Απόλλωνας από την κακοκαιρία τον Φλεβάρη του 2015, για μια ακόμη φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική και η απροκάλυπτη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα είναι καταστροφική και χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής αλλά και συνολικά του τοπικού μας διαμερίσματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άνοιξη του 2010 η Ελλάδα, αντιμέτωπη με μια σοβαρή χρηματοπιστωτική κρίση, ζήτησε χρηματοδοτική στήριξη από τη διεθνή κοινότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου μετά την 285 από 8-9-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα προβεί στη διάθεση δωρεάν ξυλείας κατά προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15-02-2016 το απόγευμα στη Θήρα 46χρονος υπήκοος Τσεχίας, που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς κατέπεσε σε αγροτεμάχιο στην περιοχή Περίσσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο τραυματισθείς διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία περίοδο που το "μαχαίρι" των περικοπών και η επιφόρτιση με νέες αρμοδιότητες - ευθύνες "μπαίνει" ολοένα και περισσότερο στο "πετσί" των Δήμων, μόνο 9 Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης αυτών και 5 Δήμοι σ' όλη την Ελλάδα, έχουν ωφεληθεί από την εφαρμογή της έκπτωσης έως και 75% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, κατ' εφαρμογή του ν. 4296/2014 για έκπτωση στο ανταγωνιστικό σκέλος και αφαίρεση της χρέωσης Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας από τους δικαιούχους του «Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (Τ.Υ.Α.)», σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, σε απάντηση Ερώτησης του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Δημοκρατική Συμπαράταξη, Γιάννη Μανιάτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos