Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Ο Αθλητικόςs Ποδηλατικόςs Όμιλοςs Πάρου μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π και τη δημοτική Κοινότητα Παροικίαsς διοργανώνουν για πρώτη φορά αγώνα ορεινήςs ποδηλασίαςs στην ευρύτερη περιοχή Παροικίαςs - Καμαρών

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το Δημοτικό Ωδείο Πάρου από το πρώτο κιόλας έτος λειτουργίας του και σε συνέχεια της Δημοτικής Σχολής Μουσικής Πάρου, έχει να επιδείξει δύο σημαντικές επιτυχίες σπουδαστών του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο λόγος του Προέδρου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών και της αποσυμφόρησης των νησιών, ανακοινώνεται ότι αφίχθησαν, σήμερα, στο λιμένα Πειραιά, τέσσερις χιλιάδες τετρακόσιοι είκοσι επτά (4.427) μετανάστες και πρόσφυγες, προερχόμενοι από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ακριτικό νησί ο Περιφερειάρχης για την διαχείριση της έξαρσης των προσφυγικών ροών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 11:51

Δωρεάν περίθαλψη για τους ανασφάλιστους

Δωρεάν περίθαλψη δικαιούνται στο εξής όσοι έμειναν ανασφάλιστοι εξαιτίας οφειλών τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό προβλέπει σχετική διάταξη, που προστέθηκε στο νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα», το οποίο ψηφίστηκε το Σάββατο στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Toυλάχιστον 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη στα σύνορα με τα Σκόπια ενώ περίπου 4.000 έχουν φτάσει στον Πειραιά αλλά προς το παρόν δεν επιβιβάζονται στα πούλμαν λόγω του προβλήματος στα σύνορα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ουμπέρτο Eκο, ένας από τους διασημότερους διανοούμενους της Ιταλίας, είναι νεκρός», ήταν ο τίτλος την Παρασκευή το βράδυ στον ιστότοπο της «Corriere della Sera».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει σχέδιο Β στην περίπτωση που οι Βρετανοί πολίτες ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κομισιόν δεν θα εμπλακεί στην εκστρατεία σχετικά με το δημοψήφισμα, δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos