Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εμπορική ναυτιλία και κυρίως η ποντοπόρος, αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας ο οποίος δεν επηρεάζεται από την τοπική οικονομική κρίση αλλά ακολουθεί δικούς της κύκλους μεταξύ ανάπτυξης και συρρίκνωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα χρονιά οι "Βραδιές Θεάτρου" από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου. Φέτος η θεατρική ομάδα του συλλόγου παρουσίασε το έργο του Δημήτρη Ψαθά "Μικροί Φαρισαίοι" σε διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη από 22 έως και 25 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας στη Νάουσα, παρουσία πλήθους κόσμου. Το Δ.Σ. το συλλόγου ευχαριστεί πολύ τους συντελεστές της παράστασης, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π, όσους βοήθησαν στο στήσιμό της και όλους τους φίλους που την παρακολούθησαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με όλα τα αστέρια του κατεβαίνει ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στα ύψη ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο οι κόντρες για τη σημερινή συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε», με βολές να εκτοξεύονται μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της αντιπολίτευσης. Χθες υπήρξε μπαράζ τοποθετήσεων επί του θέματος, με τη «μάχη» να μεταφέρεται ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη λήψης επιπλέον μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους επισημαίνει ο διοικητής της ΤτΕ κ. Γ. Στουρνάρας στην έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2015-2016. Οπως αναφέρεται σε αυτήν κρίνεται αναγκαία η εξειδίκευση, ποσοτικοποίηση και εμπροσθοβαρή ενεργοποίηση των προβλεπόμενων μέτρων διαχείρισης του δημόσιου χρέους, καθώς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάποιοι παραδέχονται ότι η ψηφιακή συσκευή τους έχει την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη σημασία από το έτερον τους ήμισυ
Το ένα τρίτο των καταναλωτών είναι πρόθυμο να «παρατήσει» τους φίλους του για το smartphone του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την τύχη του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, δημοσιεύονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη, καθώς πέραν της έντασης που έχουν προκαλέσει τα ανοιχτά θέματα της συμφωνίας για το Προσφυγικό (βίζα, αντιτρομοκρατικός νόμος κ.λπ.) και της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τη Γερμανία, χθες ήρθε και η παραίτηση του επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αγκυρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos