Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.), ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι το πρόβλημα διαύγειας του νερού που παρουσιάστηκε στο δίκτυο της στις 13/09/2016 και 19/09/2016, οφείλεται σε 2 διαδοχικές γεωτρήσεις που βρίσκονται στον ‘Ελητα, οι οποίες τροφοδότησαν ξαφνικά για μικρό χρονικό διάστημα και προφανώς από υδρογεωλογικούς παράγοντες την ευρύτερη περιοχή της Παροικιάς με θολό νερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέφτουν οι ρυθμοί σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ωστόσο προκύπτουν κάποιες «δυνατές» επιλογές. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά δύο αναμετρήσεις σε Σουηδία και Τουρκία, ενώ η πρεμιέρα της Σούπερλιγκ ολοκληρώνεται με το αμφίρροπο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, για το οποίο στο τέλος του κειμένου μπορείτε να βρείτε το βίντεο που ετοίμασε το Betarades.gr! Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η πετυχημένη σκηνοθεσία της αναπαράστασης, τα εντυπωσιακά χρώματα και το μοναδικό τοπίο της καλντέρας και του Ηφαιστείου έφεραν και πάλι τη Σαντορίνη στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας! Η δημοσιότητα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς οι αναφορές και οι αναρτήσεις στα μέσα επικοινωνίας και ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-09-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις Ποινικών Δικαστηρίων Νάξου και Αθηνών, αντίστοιχα, με συνολική ποινή φυλάκισης -1- έτους και -6- μηνών για παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, Πλαστογραφία και Υφαρπαγή Ψευδούς Βεβαίωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 32 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης την οποία είχε προμηθευτεί από τον 32χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν -42- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και μεταλλικό γκλοπ τύπου
«νουντσάκου», τα οποία κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ξαφνικό θάνατο οδηγούνται οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, που δραστηριοποιούνται σε περιοχές της χώρας με λιγότερους από 2.000 κατοίκους και οι οποίες επιστρέφουν σε καθεστώς ΟΑΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του τριετούς ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού και της συνεργασίας με τη Marketing Greece, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες δημοσιότητας και ψηφιακής προβολής για την προώθηση προορισμών της, με μεγάλης έκτασης αφιερώματα σε κορυφαία Μέσα του εξωτερικού και ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια από τις καλύτερες χρονιές, τουριστικής κίνησης, αναδεικνύεται το 2016 για τη Σίφνο αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Σίφνου η αύξηση αφίξεων επιβατών στο λιμάνι της Σίφνου άγγιξε περίπου το 12%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos