Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πάρου και μετά τη σημερινή εισήγηση του Δημάρχου Πάρου και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα τεθεί προς έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η απόφαση μείωσης των οικιακών δημοτικών τελών στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα που δικαιώνει αγώνες ετών .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλεκτροφωτισμός οδικού δικτύου, υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και υβριδικά σκάφη, συνθέτουν την πρόταση των τριών πρώτων έργων , που οριστικοποιήθηκε στη συνεδρίαση του ΠΤΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιμώλου Κωνσταντίνος Βεντούρης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αναπτυξιακών θεμάτων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάτι από... Σαββατοκύριακο θυμίζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, ξεχωρίζουν η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, καθώς και τα παιχνίδια Κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες μπάσκετ, με τη διπλή αγωνιστική στην Euroleague. Έξι αναμετρήσεις έχει ξεχωρίσει στοιχηματικά το Betarades.gr, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σας καλούμε στις Εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 μ.μ. στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σχετική πρόταση συζητείται με τους θεσμούς και εφόσον γίνει αποδεκτή, η ρύθμιση θα προβλέπει διαγραφή των προσαυξήσεων και των προστίμων μέχρι το 85%, ενώ θα γίνονται και μέχρι 120 δόσεις, ανάλογα με το εισόδημα και την περιουσία του οφειλέτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απουσία ενημέρωσης, η μη σωστή διάγνωση και η έλλειψη ειδικών κέντρων αποθεραπείας, ευθύνονται για την «έξαρση» που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η «νόσος» των μουσικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-10-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 46 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos