Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 εν όψει των επικείμενων εκλογών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στη Σύρο με απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τελικό στάδιο όπως όλα δείχνουν είναι οι διαπραγματεύσεις με όνομα... έκπληξη και ο οποίος θα κάτσεις στην άκρη του πάγκου στον Φοίνικα Σύρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 17:45

Δρομολόγηση του Ε/Γ- Ο/Γ «AQUA JEWEL»

Kύριε υπουργέ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη δημοπράτηση του χρονίζοντος έργου αναβάθμισης του αεροδρομίου της Σύρου, εξέφρασε με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, μετά από την οριστικοποίηση της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού του έργου, από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βραβείο “Best Creative Destination 2017", απένειμε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το διεθνές δίκτυο Creative Tourism Network® για την καμπάνια "Aegean Islands-Like No Other", που σχεδίασε και υλοποιεί από τον Ιανουάριο του 2016 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Marketing Greece.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Νάξου 62, 80χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή θυμίζει η σημερινή ημέρα σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η διαχείριση των απορριμμάτων, των αποβλήτων και η ύπαρξη ΧΥΤΑ στους νησιωτικούς μας Δήμους αποτελεί ζωτικής σημασίας ζήτημα που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υποστηρίζει με αδειοδοτήσεις και κατ’ επέκταση με την λειτουργία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για όσους δεν προλάβατε να μάθετε " Ποιος ανακάλυψε την Αμερική"...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι σε όλους γνωστό ότι, η δημοτική αρχή αποφάσισε να χαρακτηρίσει την προηγούμενη χρονιά, 2016, ως "Έτος Ανακύκλωσης" . Η απόφαση αυτή επικροτήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό συμβούλιο, αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο και γέννησε πολλές ελπίδες ότι κάτι κινείται σ' αυτόν τον πολύ ευαίσθητο τομέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos