Πέμπτη, 25 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 29/5/2017, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 09.00΄, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία στο internet το νέο ηλεκτρονικό σύστημα της ΥΠΑ για την υποστήριξη του Κανονισμού Πτήσεων Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) γνωστών ως drones, όπως αυτός δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ-Β-3152-30.9.2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-05-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός και 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τρέχουσα επικαιρότητα σχεδόν μονοπωλείται από το πολυπόθητο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης του μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου και από τα καταστροφικά αποτελέσματα του Eurogroup. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να αποτιμήσει ακόμη τη ζημιά που προξένησε η κυβέρνηση και οι χειρισμοί της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μελέτη του ΙΤΕΠ και οι δηλώσεις του Προέδρου του ΞΕΕ, αναγορεύουν το Νότιο Αιγαίο σε πρωταθλητή του ελληνικού τουρισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ακόμη πρωτιά για το Χρήστο Καλλία ο οποίος φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη του χρονιά το 2017.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μια καθαρή διέξοδο από το πλάνο με τις θολές λύσεις για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους εξακολουθεί να αναζητά ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας πάντως ότι μέσα στις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι το προσεχές Eurogroup θα βρεθεί η χρυσή τομή για την αναγκαία ρύθμιση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον πρώτο «έξυπνο» φορετό εξωσκελετό που αναγνωρίζει πότε ένας άνθρωπος χάνει την ισορροπία του, αποτρέποντας έτσι μία πτώση, δημιούργησαν Ελβετοί και Ιταλοί επιστήμονες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προς εκλογές στις 25 Ιουνίου οδεύει πλέον η Αλβανία (και όχι στις 18 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο), στη βάση της συμφωνίας που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην απερχόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Αντι Ράμα και το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα του Λουλζίμ Μπάσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos