Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

«Μέδουσα»,η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φαίνεται ότι θα επηρεάσει και τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο τζακ- ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου, συνελήφθη στο λιμάνι της Παροικίας 30χρονος άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κλοπή σημειώθηκε σε ενοικιαζόμενη βίλα στην περιοχή Πουλί  του νησιού όπου διέμενε μία επιχειρηματίας από την Βενεζουέλα που ασχολείτο με επενδύσεις σε ακίνητα και η οποία είχε φθάσει με ένα ακόμη άτομο στη Μύκονο για να παρευρεθούν σε γάμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr σας κάνει δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Γεώργιος Νέγρος, ο Τίγρης του Αιγαίου" - Θέατρο Λευκών Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 17:18

Επεισοδιακός απόπλους για το Blue Star 2

Στις 3.00 το μεσημέρι αντί στις 1:45, απέπλευσε από το λιμάνι της Μυκόνου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 2 λόγω εμπλοκής κάβου στην προπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παγωτά σοκολάτα-μπανάνα μας αρέσουν πολύ! Στην πιο εύκολη και light εκδοχή τους πάλι, φτιάχνονται με ολόκληρο φρούτο και επικάλυψη σοκολάτας. Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τρελό πάρτι διαφορετικό από τα άλλα πάνω στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Μια κρουαζιέρα τρελού κεφιού με challenges, events, activities, water sports, pool – parties ξεκίνησε, με «καπετάνιο» τον Σάκη Τανιμανίδη, παίκτες του Survivor και εκατοντάδες νέες και νέους που διψούν για ξέφρενα παιχνίδια και πολλή διασκέδαση κάτω από τον ήλιο και το φεγγάρι του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύματα κλοπής έπεσαν γόνοι Ινδών επιχειρηματιών στη Μύκονο, καθώς άγνωστοι άρπαξαν μετρητά και ένα πανάκριβο ρολόι από τη βίλα στην οποία διαμένουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 'πε και το έκανε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και φέτος κατά τη διάρκεια του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες τηγανητής πατάτας, τηγανίζοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα στον πλανήτη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos