Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Τη δημιουργία μίας «ακαδημίας κατασκόπων» οραματίζονται στην ΕΕ. Και η Ελλάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το πλάνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολίτες της Πάρου μίλησαν! Απάντησαν στα ερωτήματα που έθετε Μεγάλη Δημοσκόπηση με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 στο νησί και το psts.gr τους ευχαριστεί όλους για το χρόνο τους και τη συμμετοχή τους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις 16χρονοι φίλοι έχασαν τη ζωή τους σε μοιραία σύγκρουση με φορτηγάκι έξω από την Κυπαρισσία - Οι τρεις ανήλικοι είχαν κάνει κοπάνα και πήγαν βόλτα με το αμάξι των γονιών του ενός - Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο σημείο, ο τρίτος κατέληξε στο Ρίο όπου διακομίστηκε - Εκτός κινδύνου ο οδηγός του δεύτερου οχήματος - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρεξε στην Πάρο το τριήμερο 16 – 18 Νοεμβρίου ωστόσο η βροχή που έπεσε στο νησί δεν ήταν όσο μεγάλη αναμενόταν και προβλεπόταν, παρά ταύτα ήταν καλοδεχούμενη και ευεργετική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο λογοτέχνης Γιώργος Σκούρτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τους τελευταίους μήνες, ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχει υιοθετήσει ένα πολύ σκληρό στιλ διοίκησης της κολοσσιαίας εταιρείας, που έχει οδηγήσει πολλά υψηλά στελέχη στην έξοδο, ενώ ταυτόχρονα έχει ρίξει το ηθικό στο εσωτερικό της εταιρείας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυξάνονται καθημερινά οι νικηφόρες μάχες στον πόλεμο κατά του καρκίνου, χάρις στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, σε ημερίδα για την ακτοπλοΐα , στη Σύρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσο πρωτάρης κι αν είσαι στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, υπάρχουν κάποια βασικά tips και κόλπα που πρέπει να ξέρεις, για να κάνουν τη ζωή σου στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους “Καρέτα-Καρέτα”, εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες σήμερα, στηv περιοχή ΄΄ΦΤΕΛΙΑ'' ν.Μυκόνου.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos