Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Τρίτης, καθώς θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31 μαθητές Δημοτικών σχολείων από την Αμοργό, επισκέφτηκαν σημαντικά πολιτιστικά κέντρα στην Αθήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, συνεχίζει να ανοίγει δρόμους και να «συστήνει» την αιγαιακή γαστρονομία σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του είδους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, μετά τις αρχαιρεσίες της 11-2-2018, είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη και τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ) είχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, στις 7 Φεβρουαρίου 2018, οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των Δήμων Αντιπάρου και Κύθνου για τα έργα Κατασκευής Δικτύων Ύδρευσης στους Οικισμούς Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου και Δρυοπίδας Κύθνου με συνολικό προϋπολογισμό 1,8 εκ. ευρώ και 1,45 εκ. ευρώ αντίστοιχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πολύ κέφι και φυσικά χορό έδωσε το αποκριάτικο στίγμα του ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας μέσα από τις δύο παραστάσεις που διοργάνωσε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα, υπό τον τίτλο "Ορίσατε να αποκρεώσουμε", ξεκινώντας παράλληλα και τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των τριάντα χρόνων από την ίδρυσή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και η ενίσχυση μέσω αυτού των αφίξεων στους μήνες εκτός τουριστικής αιχμής, η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς επιπέδου με την συνεργασία των αντίστοιχων Διεθνών Ομοσπονδιών και η συντήρηση μεγάλου αριθμού αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτουν στο πεδίο των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, συζητήθηκε στο ΣτΕ η προσφυγή του Συλλόγου και των κατοίκων των Καμαρών σχετικά με τις τέσσερις ανεμογεννήτριες που έχουν ανεγερθεί στο λόφο Ανεφανίδες Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη να δοθεί από κοινού η μάχη, προκειμένου να αποτραπεί εντός του 2018, η διοικητική κατάρρευση της Αυτοδιοίκησης στο Νότιο Αιγαίο, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια της πρώτης για το νέο έτος, συνεδρίασης του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔ), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos