Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται η προσοχή στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με τις ρεβάνς των ζευγαριών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη και Ρόμα – Σαχτάρ να έρχονται στο προσκήνιο. Δράση υπάρχει επίσης στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας, σε Β' Ιταλίας και Β' Γαλλίας, όπως επίσης και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την παράδοση των τεσσάρων δωροεπιταγών ο Διαγωνισμός του δικτύου Islands e-media, που πρόσφερε ψώνια αξίας 400 ευρώ από τα Super markets SYN.KA και ΒΙΔΑΛΗΣ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4039/2012 & Ν.4235/2014) «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων» προβλέπει τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων καθώς και τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις που αντιστοιχούν στην μή τήρηση αυτών των υποχρεώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των συνεχών παρεμβάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο οδικό δίκτυο των νησιών, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο για τους χρήστες του, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Κύθνου», έναντι συνολικού ποσού 178.124,13 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η GOLDEN STAR FERRIES σαε ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και της εορτής της Θεοσκεπάστου Άδρου θα εκτελέσει έκτακτα τοπικά δρομολόγια για την Άνδρο ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Νέα Υόρκη στη Μόσχα και από τις Βρυξέλλες στο Βερολίνο, με πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών, μόνο την τελευταία εβδομάδα, η Περιφερειακή Αρχή προβάλλει και προωθεί διεθνώς τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών της, στους τομείς του τουρισμού, της γαστρονομίας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, παράλληλα με την προώθηση λύσεων στα τοπικά ζητήματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την βράβευση
του κ. Πατέλη Κωνσταντίνου, Υ.Α.Λ.Ε. του Κοινοτικού προγράμματος ISPS και του κ. Λαζανά Κωνσταντίνου, Πλωτάρχη/Εκπαιδευτή Ο.Υ.Κ., για την προσφορά τους στην ασφάλεια και τον τουρισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
και ώρα 12.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο φημισμένο James Beard Foundation παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η αιγαιακή γαστρονομία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos