Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τετάρτη 18/04/18, τα δρομολόγια των πλοίων Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ και Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τετάρτη 18/04/18, τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία για όλους τους τύπους πλοίων, προχωρά σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από 8 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο ξεκίνησε τη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και πυροδότησε την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Αυτή την μαύρη επέτειο για τη χώρα μας, κανείς Ελληνας δεν θα την ξεχάσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την υπόσχεση και προοπτική καθιέρωσης ως θεσμού, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στις 12 Απριλίου 2018 με διοργανωτή το Δήμο Ιητών, τη δυναμική δράση ομάδας εθελοντών με επικεφαλής την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, κα. Αντζελα Φάκου και τη φροντίδα του Δημάρχου, κ. Μιχάλη Πετρόπουλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πρωθυπουργού από την Ρω στη Ρόδο, δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν στα 25.000-27.000 πόδια, ενώ από τα τουρκικά ραντάρ ζήτησαν από τον πιλότο του ελικοπτέρου να εγκαταλείψει τον τουρκικό εναέριο χώρο (!) - Ελληνικά μαχητικά σηκώθηκαν και απομάκρυναν τα τουρκικά αεροσκάφη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το γενέθλιο τόπο του τις Λεύκες και τους Λευκιανούς καταπιάνεται στο νέο του βιβλίο ο Χρίστος Γεωργούσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την τέταρτη πεζοπορία για την περίοδο 2017-2018 θα πραγματοποιήσει το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Εντάσσεται και αυτή στην ενότητα "Εξερευνούμε Πεζοπορώντας", καθώς θα συνδυάζει την ελαφρά πεζοπορία με την εξερεύνηση του τόπου μας και τη γνωριμία με μέρη όχι ιδιαιτέρα οικεία, και θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συζήτησε με τους ευρωβουλευτές και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το μέλλον της Ευρώπης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos