Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Το υπέροχο και μοναδικό Πάσχα στην Πάρο, η συγκινητική του Μεγαλοβδομαδιάτικη ατμόσφαιρα, η Ανάσταση, τα γλέντια και τα παραδοσιακά έθιμά του, «ταξίδεψαν» μέσα από ζωντανές εικόνες που κατέγραψε το psts.gr, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κατά τις γιορτινές ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μάρπησσα και πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας δηλώνει «παρών» στη μεγαλύτερη εθελοντική ταυτόχρονη πανελλαδική δράση «Let΄s Do it Greece 2018» και για μια ακόμη χρονιά, θα συμμετάσχει στην πανελλήνια εκστρατεία έμπρακτης αγάπης προς το περιβάλλον η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο με συντριπτική πλειοψηφία (607 υπέρ, 7 κατά και 18 αποχές) το Ψήφισμα Αρ. B8-0194/2018 «Η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών του κράτος δικαίου στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Τουρκία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων έχει συντάξει από τις αρχές του 2017 , δύο μελέτες για την συντήρηση του οδικού δικτύου της Πάρου και στο επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η φορολογική αποκέντρωση θα έχει ως επακόλουθο την απαραίτητη πολιτική ωρίμανση και ενηλικίωση, όχι μόνο της αυτοδιοίκησης αλλά και της ίδιας της κοινωνίας, μέσω της ευθύνης της οικονομικής διαχείρισης»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29/4), προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.
Την Κυριακή 29 Απριλίου (ώρα 20:30), όσοι βρεθούν στο Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και την τέχνη του χορού που γεννήθηκε στα λιμάνια της Αργεντινής και από εκεί ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γεμάτο πρόγραμμα και στη σημερινή ημέρα, όπου υπάρχει δράση σε αρκετές χώρες της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, ενώ συνεχίζονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ουσιαστικός συμπαραστάτης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναδεικνύεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που για μία ακόμη φορά επιβραβεύει έμπρακτα τα αναπτυξιακά τμήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη μη περαιτέρω κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης, αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κάπως ανορθόδοξο, παρκάρισμα που επιχείρησε να κάνει οδηγός αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού το πρωί της Πέμπτης 19 Απριλίου στον ποταμό της Νάουσας Πάρου, είχε απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos