Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Πανηγυρικά εορτάστηκε με λαμπρές διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις η εορτή του Αγ. Γεωργίου στην Αγκαιριά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρικά εορτάστηκε με λαμπρές διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις η εορτή του Αγ. Γεωργίου στην Αγκαιριά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν τα δρομολόγια του F/B Superferry II την Τρίτη 01/05 από και προς Ραφήνα λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα 24/04/2018, συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου «Έργα λειτουργίας – βελτίωσης – επέκτασης υφιστάμενου αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή (Αγκαιριά) Δήμου Πάρου ν. Πάρου Ν. Κυκλάδων», προϋπολογισμού 4.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδότησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία για την ενημέρωση σας σχετικά με την εξέλιξη της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στα νησιά Πάρο, Νάξο, Τήνο και Άνδρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το οριστικό τέλος για τα πλαστικά καλαμάκια σήμανε η ανακοίνωση εταιρειών-μελών της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΕΑΠ), ότι πρόκειται να τα καταργήσουν σταδιακά, στο πλαίσιο της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Θήρας διακηρύσσει ανοικτή, φανερή, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ), που θα περισυλλεχθούν από αδειοδοτημένη εταιρεία συλλογής και αποσυναρμολόγησης ΟΤΚΖ, μέλος του επίσημου δικτύου της Ε.Δ.Ο.Ε., από διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου Θήρας, με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής ΟΤΚΖ, κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του Π.Δ. 116/2004*

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας νεαρός Security σε εργοτάξιο κοντά στην Αταλάντη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνίαση κλοπής στη Σύρο Την 23-04-2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονης και 21χρονου ημεδαπών, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε το χρονικό διάστημα από 30-11-2017 έως 01-12-2017 αφαίρεσαν χρήματα από γραφείο Δημόσιας Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται η προσοχή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τη σέντρα να γίνεται σήμερα με το Λίβερπουλ – Ρόμα. Δράση υπάρχει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όπως επίσης και στη Β' Γαλλίας, ενώ συνεχίζονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos