Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Ο τομέας των ναυλωμένων σκαφών παραμένει ενεργός και τώρα η ανάπτυξή του επιταχύνεται ακόμη περισσότερο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κέρδη της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ αποτιμά το μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα παίρνει πίσω την ιστορία της και το όνομα «Μακεδονία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Βροχή" καταγγελιών από πολίτες της Πάρου, σχετικά με την απόθεση σε ρέματα του νησιού κάθε λογής απορριμμάτων, προϊόντων εκσκαφών και άλλων αποβλήτων με αποτέλεσμα την παράνομη μπάζωσή τους, έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων του νησιού για το ζήτημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 45χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,1- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται στο φως της ημέρας στο σημείο όπου το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουνίου, ξέσπασε πυρκαγιά, στην περιοχή Λίμνες στα Λιβάδια της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («Attica Group») ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης πρόσθετου ποσοστού 48,53% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΙΪΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «HSW») σε υλοποίηση της από 26.10.2017 συμφωνίας με την εταιρία «Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε.» («Minoan Lines») για την εξαγορά συνολικά 37.667.504 μετοχών της HSW έναντι τιμήματος τοις μετρητοίς Ευρώ 78,5 εκατ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων επικεντρώνεται για ακόμη μια ημέρα η προσοχή στο στοιχηματικό πρόγραμμα, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Βραζιλία, Φινλανδία, Σουηδία και Λευκορωσία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει, την Παρασκευή 22 Ιουνίου (ώρα 21:00), την Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη και στιχουργό Σταύρο Κουγιουμτζή, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την ΚΥΑ 31464/708/06.06.2018 (ΦΕΚ 2154/11.06.2018 τεύχος Β’) υπογράφτηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξναδρο Χαρίτση, τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δ Μπαξεβανάκη, την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ε. Αχτσιόγλου, τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Α. Ηλιόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, η επιδότηση της Μαθητείας/ΠρακτικήςΆσκησης των μαθητευομένων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ν. 3475/2006, που θα απασχοληθούν στο Δημόσιο, σε φορείς του Δημοσίου Τομέα, στους ΟΤΑ, σε επιχειρήσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις, σε συνεταιρισμούς, σε σωματεία το έτος 2018».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos