Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Τον Αύγουστο αναμένεται να εκδοθούν τα φετινά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, ενώ οι νέες τιμές ζώνης αναμένεται να καθοριστούν με υπουργική απόφαση το αργότερο έως τις 20 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σημαντική είδηση προέκυψε από την ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου σήμερα το απόγευμα στο Φιλώτι της Νάξου, στο πλαίσιο της 1ης Θεματικής Συνεδρίας του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικός χώρος στάθμευσης για οχήματα των ΑΜΕΑ, οριοθετημένος κοντά στην πιάτσα των ταξί στη Νάουσα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στα άτομα με ειδικές ανάγκες στον οικισμό, είχε δυστυχώς μετατραπεί αυθαίρετα και καταχρηστικά, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σε πάρκινγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εστιατόριο Βαρούλκο λίγο μετά την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για 48ωρο σφράγισμα της επιχείρησης εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

χουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Μουντιάλ 2018, λιγότερες από δύο εβδομάδες απομένουν για την πρώτη σέντρα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου και το Betarades.gr έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 01-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν υπάρξει συμφωνία θα υπογραφεί στις Πρέσπες επανέλαβε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός - Το παρασκήνιο της προφορικής συμφωνίας Κοτζιά-Ντιμιτρόφ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την κράτησαν επιδεικτικά ψηλά για να τη βλέπουν οι αστυνομικοί - Καμία προσαγωγή από την ΕΛΑΣ - Τα... καθιερωμένα επεισόδια του Σαββατοκύριακου έγιναν στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos