Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στο δρόμο προς τα Θαψανά στην Πάρο όταν αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικοπαιδί, εξετράπη της πορείας του προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση με μοτοσυκλέτα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο της Παροικίας, εψάλη το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ΥΠΕΡτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ πριν λίγες μέρες. Πήγε στο Πρακτορείο να παίξει Στοίχημα για το Μουντιάλ και είχε την έμπνευση να... ξύσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαλλία και Ουρουγουάη βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τις δύο χθεσινές προτάσεις μας, με τον "άσσο" των Γάλλων στο 2.40 και τον 1 DNB των Ουρουγουανών στο 1.90.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το σχέδιο για την "επόμενη μέρα" ελληνικού τουρισμού παρουσίασε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μέσω άρθρου της στην εφημερίδα Νέα Σελίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το psts.gr σας κάνει δώρο 4 μονές προσκλήσεις για τη διαδραστική μουσική παράσταση με τίτλο «ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τροχαίο σημειώθηκε στην Πάρο το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου στον επαρχιακό δρόμο Νάουσας – Μάρπησσας, στο ύψος του παλιού αγροκηπίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καταπόλων στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53, 84χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων με εισήγηση του Σταύρου Θεοδωράκη - Στις 6 το απόγευμα η κρίσιμη ψηφοφορία - Ποια στελέχη του Ποταμιού έχουν δηλώσει πως θα παραμείνουν στο ΚΙΝΑΛ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οταν η Ολγα Κούλντο αποφάσισε να πάει στο Ρέθυμνο για διακοπές, δεν μπορούσε την απίστευτη περιπέτεια που θα ζούσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos