Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απόψε ήταν ακόμη καλύτερη σε σχέση με το ματς στην Ιταλία και αυτό την βοήθησε να κερδίσει με 2-1 την Βοσνία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO 2020.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για τραυματισμό 73χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ESCAPE” Ν.Σ. 40 το οποίο εκτελούσε θαλάσσια εκδρομή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Χαλάνδρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eρευνα στις ΗΠΑ δημοσίευσε για άλλη μια χρονιά μια λίστα με τα επαγγέλματα που προκαλούν έντονο στρες σε όσους τα εξασκούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ το βράδυ της Τρίτης (15.10.2019) στο Χαλάνδρι καθώς έγινε γνωστή η αυτοκτονία ανώτερου δικαστικού στο Χαλάνδρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τo σπουδαίο έργο του βραβευμένου με Pulitzer Αμερικανού συγγραφέα Donald Margulies επιστρέφει, για 2η σεζόν και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Πίσω Χώρο του Θεάτρου Κάτω απ’ τη Γέφυρα από τις 26 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πτήσεων του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου από 27 Οκτωβρίου έως και 17 Νομεμβρίου 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γαλλία μπλοκάρει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια προειδοποίησε η Γερμανία. Και άλλες χώρες προέβαλαν επιφυλάξεις για την ένταξη των δυο χωρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τsigan / Το τσιγγάνικο ποίημα» είναι ο τίτλος μίας πολύγλωσσης παράστασης, διανθισμένης με ιστορικά στοιχεία που θα παρουσιαστεί 23 με 25 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένη Γεωργιάδη τόλμησε να διασκευάσει το πολύ γνωστό τραγούδι «Tu Es Foutu» (Μου υποσχέθηκες) και δικαιώθηκε, καθώς το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos