Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Mε εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, γιορτάστηκε στη Νάουσα, η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή έκρηξη -πιθανότατα φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σαντοαρόζα, στην Καλαμάτα- σημειώθηκε στις 21:15 το βράδυ. Ο απολογισμός σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες Ελευθερία και Θάρρος είναι 3 νεκροί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε ταβέρνα της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα και ενώ μέσα βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσ θετικά διακείμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών, εντός του 2019, ενώ προβλέπονταν για το 2020 κι ενώ το κοινοβούλιο ελέγχεται αυτή τη στιγμή από την αντιπολίτευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα θανάτων, νέων ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης τύπου Α', στο νησί της Κέρκυρας, έρχονται να αυξήσουν τη λίστα των θυμάτων του ιού Η1Ν1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, γιορτάστηκε στη Νάουσα, η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Μια σπουδαία Θεομητορική εορτή, η οποία ανήκει στις σημαντικότερες 12 εορτές της Εκκλησίας μας και τιμάται σε ανάμνηση του γεγονότος της έλευσης του μικρού Ιησού στο Ναό των Ιεροσολύμων σαράντα ημέρες μετά την γέννησή Του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται -κατά τόπους- έντονες βροχές και καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 17:54

θρίλερ με τουρκικό F-16 στo Αιγαίο

Ένα θρίλερ με δραματικές προεκτάσεις διαδραματίστηκε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos