Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Οι μνήμες της αλιευτικής παράδοσης του τόπου μας ζωντάνεψαν το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουλίου όταν αναβιώθηκε με επιτυχία ο παλαιότερος αλιευτικός τρόπος της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Ίου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 09-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις επτά το απόγευμα Σύνοδος Κορυφής των ηγετών του συνόλου των 28 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς τούτες τις ώρες κρίνεται στη Βιέννη αν οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις καταλήξουν σε μια ιστορική συμφωνία, ή σε οριστικό αδιέξοδο, με απρόβλεπτες περιφερειακές και διεθνείς επιπτώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της Μεγάλης Επιτροπής του φινλανδικού κοινοβουλίου, ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ έλαβε, κατόπιν απαιτήσεως των Αληθινών Φινλανδών, εντολή να διαπραγματευθεί μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας YLE.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos