Syros Jazz Festival στο Θέατρο Απόλλων στις 6-8/10

16 Οκτωβρίου 2017 12:10

Με χαρά συμμετείχαμε και φέτος στη διοργάνωση του Syros Jazz Festival, που πραγματοποιήθηκε 6-8 Οκτωβρίου 2017 στη Σύρο, στο Θέατρο Απόλλων.

Για ακόμη μια χρονιά, πρόσφερε δωρεάν στο κοινό του μια ιδιαίτερη μουσική στιγμή, αφού οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες είναι καταξιωμένοι και διατηρούν ο καθένας ένα διαφορετικό προσωπικό ύφος, με αποτέλεσμα ένα τριήμερο πρόγραμμα με ξεχωριστές εμπειρίες.
Το 5ο Syros Jazz Festival έχει πλέον μια ειδική ταυτότητα στο σύνολο της διοργάνωσης του, προτείνοντας δράσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, συναυλίες προβολές, εργαστήρια αλλά και παρουσίαση μαθητευόμενων της τζαζ. Με υψηλούς ποιοτικούς στόχους, εξελίσσεται παράλληλα ο διεθνής του χαρακτήρας διανθίζοντας το πολιτιστικό προφίλ του νησιού. Μάλιστα, η αυξημένη φετινή του απήχηση, στην καρδιά του φθινοπώρου, αποδεικνύει ότι συμβάλλει στην προβολή του νησιού εκτός περιόδου αιχμής, στο πλαίσιο του πολιτιστικού τουρισμού.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μουσικά σχήματα και τους συνεργάτες τους, καθώς ταξίδεψαν από την υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο και την Ελβετία για να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ. Επίσης, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν στην υλοποίησή του.

Χρηστιάννα Πάπιτση
Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Εντεταλμένη Πολιτισμού Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos