Ολοκληρώθηκε η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

25 Οκτωβρίου 2017 12:43

Με συμμετοχή 27 θεατρικών ομάδων από 15 διαφορετικά νησιά, η Πάρος φιλοξένησε περίπου 600 άτομα και διοργάνωσε 27 διαφορετικές παραστάσεις . Οφείλονται συγχαρητήρια στους φορείς που συνέβαλαν στη διοργάνωση της Συνάντησης αλλά και στους εθελοντές που πρόσφεραν τη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε, δε, τους ερασιτεχνικούς θιάσους που εδώ και πολλά χρόνια κρατούν ζωντανό αυτόν τον θεσμό.

Η Πάρος δείχνει να κέρδισε τις εντυπώσεις σε ένα ακόμα πεδίο αποδεικνύοντας και πάλι ότι μπορεί να στηρίξει πολιτιστικές εκδηλώσεις. Προσθέτει έτσι ένα νέο χαρακτηριστικό στο τουριστικό της προφίλ, αυτό του πολιτιστικού τουρισμού. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι με την αφορμή της Συνάντησης αξιοποιήθηκαν οι χώροι του νησιού και δοκιμάστηκαν σε μια διοργάνωση μεγάλου όγκου και ιδιαίτερων απαιτήσεων, κάτι που λειτουργεί ως εφαλτήριο για την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.
Ο απόηχος δίνει αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα σχετικά με την ανάπτυξη των πολιτιστικών δράσεων στην Πάρο και είμαστε στη διάθεση των φορέων να συζητήσουμε για αυτά. Ευχόμαστε αυτή η διοργάνωση να ανοίξει τον δρόμο σε παρόμοιες. Στους ερασιτεχνικούς θιάσους, καλές παραστάσεις που θα ταξιδεύουν στα νησιά μας.

Χρηστιάννα Πάπιτση
Περιφερειακή Σύμβουλος
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Εντεταλμένη Πολιτισμού Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos