Τραγούδησαν για τον Άνθρωπο

13 Μαϊος 2011 20:08

τα έσοδα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και στο Κέντρο «Ελπίδα»

Την Τρίτη (10/5) το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο, μία ομάδα ενεργών πολιτών και μουσικών, Ελλήνων και ξένων, έδωσαν μια υπέροχη συναυλία αφιερωμένη στον συνάνθρωπο. με τίτλο "juzz4charity".

Στην εκδήλωση "juzz4charity" η ποιοτική μουσική από τους Δημήτρη Χατζηνικολή και Βασίλη Κωστίδη και η εξαιρετική ερμηνεία των τραγουδιών από τις Jennifer Jones, τη Ματίνα Μάστορα και τη Σαπφώ Σταυρίδου ενθουσίασαν τους Έλληνες και Ευρωπαίους ακροατές στην κατάμεστη αίθουσα και άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο τις ψυχές ώστε να δεχθούν τα μηνύματα που οι διοργανωτές ήθελαν να περάσουν και ήταν:

2011 Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού...

Ας αποτελέσει έμπνευση για όλους μας

Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Να δράσουμε συλλογικά

Μα μοιραστούμε τα όνειρά μας

Να θυμηθούμε να κοιτάξουμε γύρω μας,

Στηρίζοντας δημιουργικά την κοινότητα και

γιορτάζοντας τον άνθρωπο.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Κέντρου "Ελπίδα" και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η κα Δέσποινα Μουτάφη, Περιφερειακή Σύμβουλος εντεταλμένη για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και έκανε την ευχή να υπάρξει συνέχεια σε ανάλογες δράσεις αλλά και μιμητές, «γιατί μόνο αν θυμηθούμε να κοιτάξουμε γύρω μας, ενώσουμε τις δυνάμεις μας και δράσουμε συλλογικά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον συνάνθρωπό μας», τόνισε χαρακτηριστικά.


 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos